Difer Press
Taste It

Σιροπιασμένα νηστίσιμα μηλοπιτάκια με φύλλο κρούστας

Σιροπιασμένα νηστίσιμα μηλοπιτάκια με φύλλο κρούστας

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι, με 400 γραμ. ζάχαρη και 300 γραμ. ΝΕΡΟ και το αφήνουμε στην άκρη.

Κόβουμε στη μέση 1 πακέτο φύλλο κρούστας και αυτά τα διπλώνουμε στη μέση.

Τα λαδώνουμε με βιτάμ λιωμένο.

Τρίβουμε 4 μήλα και τα ανακατεύουμε με 200 γραμ. χοντροκομμένα καρύδια, 200 γραμ. φρυγανιά τριμμένη, 100 γραμ. άχνη ζάχαρη και κανέλα τριμμένη.

Βάζουμε τη γέμιση στο φύλλο κρούστας και τυλίγουμε μπαστουνάκια.

Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν και μόλις βγουν από το φούρνο, τα σιροπιάζουμε.

Άννα Γιαννούλη

Με ό,τι έχει το ντουλάπι! – Me o,ti exei to ntoulapi!

Σχετικά Άρθρα

Τούρτα με ζαχαρούχο καραμέλα

Diferpress

Τηγανόπιτες γεμιστές σε 10 λεπτά

Diferpress

Οι διατροφικές παγίδες του πασχαλινού τραπεζιού

Diferpress

Παραδοσιακός Γαύρος Μαρινάτος

Diferpress

Μπιφτέκια Κοτόπουλου

Diferpress

Τυρόπιτα – Πεντανόστιμη συνταγή

Diferpress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα